onsdag 26 september 2007

Ett steg framåt...

och två steg tillbaka. Det är otroligt vad svårt det ska vara att få väggarna jämna! Igår när vi kom till lägenheten så spanade vi in väggen som vi målat dagen innan- massor av ojämnheter. Då blev vi lite deprimerade och åkte på jakt efter hjälp från någon kunnig från en av stadens färg & tapetaffärer, gick inge vidare då allt var stängt. Då åkte vi istället till K-rauta. Där fick vi tipset att köpa något som hette easy-cover som man skulle limma upp på väggen precis som en tapet... vi gick självklart på det. Åkte tillbaka till lägenheten och började sätta "tapeten" på väggen, resultatet kändes till en början toppen men när vi åkte hemåt strax innan elva så var vi något deprimerade igen, - ojämnheterna syntes fortfarande. Nu vet vi därför inte vad vi ska göra för att få det hela bra... Någon som vet något bra sätt?? Tacksam för tips!
På lördag börjar vi flytta in ordentligt, då hade vi gärna haft väggarna i vardagsrummet färdigt men kanske är det att hoppas för mycket?!
Vill ni ha ett bra träningspass i helgen så är det bara att anmäla er till flyttgänget, lovar att det kommer löna sig :)
Nu, off to work,
Puss

Inga kommentarer: