torsdag 26 juli 2007

Roadtrip 27/7- 3/8.

Lovade igår att jag skulle berätta lite mer om älsklingens och min kommande roadtrip. Vi startar imorgon lunch och åker då först mot syd, Österlen är första stoppet på vår färd. Vi åker på lördag eftermiddag vidare mot västkusten och troligen Falkenberg. Förhoppningsvis blir det ett litet stopp i Malmö på vägen för att ta en fika med Erik. I Falkenberg stannar vi om det blir fint väder för att sola och bada (icke så troligt dock med tanke på väderleksprognosen). Vi åker därefter vidare mot de goa gubbarna i Göteborg, där ska vi bland annat besöka Liseberg. Efter Göteborg åker vi inåt landet till Lidköping där Johan har sin farmor, hos henne stannar vi en natt, kanske möter vi upp J's föräldrar där också. Sedan åker vi österut mot den stora stora staden Stockholm, kanske blir det ett stopp i Eskilstuna eller Västerås på vägen, vi har inte bestämt så noga ännu. I Stockholm ska vi besöka Daniel som jag träffade i Sheffield, han bor ute i skärgården så det blir fhv en tripp dit. Hoppas även kunna besöka Pernilla och hennes lilla familj på Lidingö. Efter Stockholm bär det av nedåt Växjö igen, kanske stoppar vi för lite färska polkagrisar i Gränna?
Allt detta är bara planer, mycket möjligt att det blir stora ändringar i den allt eftersom dagarna går. Skoj ska det iallafall bli!
Snälla solen, häng med oss :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Shooooo! Min familj har sommarhus i gamla stan, simrishamn på österlen. hälsa huset från miiiiig :) Hoppas att ni får det totally fab! Kram och drive safe ;)